RITAR офіційно в Україні!

Із задоволенням повідомляємо, що навесні 2020 року компанія EDG GROUP підписала партнерський договір з компанією RITAR POWER– світовим лідером у виробництві акумуляторних батарей.

Відтепер компанія EDG GROUP – офіційний дистриб’ютор продукції Ritar в Україні
.

Нещодавно на склад надійшла перша партія продукції, тож пропонуємо до вашої уваги наявний асортимент ТМ Ritar.

Про компанію
Ritar Power – спеціалізована компанія з виробництва акумуляторів, яка зареєстрована в NASDAQ (американська біржа, що спеціалізується на акціях високотехнологічних компаній). Компанія заснована у травні 2002 року та спеціалізується на виробництві екологічно чистих свинцево-кислотних та літієвих батарей. На сьогодні виробничий асортимент компанії охоплює акумулятори, зарядні пристрої та екрани для телефонів, що призвело до створення потужної групи підприємств. Ritar International Group стала провідною компанією нової енергетичної галузі в Китаї.
Ritar – це високотехнологічне підприємство зі штаб-квартирою в районі Наньшань та Шеньчжень, Китай. Виробничі бази знаходяться в Шеньчжені, Хен’яні та В’єтнамі, понад дві тисячі співробітників займаються виробництвом повного асортименту AGM, GEL, Deep Cycle, Lead Carbon, OPzV, OPzS, свинцево-кислотних та літієвих батарей для усіх видів промислового застосування.
Детальніше за посиланням